sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Takki

Ei mennyt kun viikko ja muutama purku ja uudelleen ompelu, silittäminen ja sovittaminen ja tädää. Se on valmis ja olen yli tyytyväinen ja suoraan rakastan tuota väriä.

Äidin ottamat kuvat on jostain syystä aina vinossa, mutta oli kiire laittaa tänne edes jotain, yritän suostutella miestä ottamaan jossain vaiheessa lisää kuvia. Kaava on muokkaamatta Moda 1/2009 ja kangas Coronna Finlaysonilta. Nappien kanssa pääsin halvalla kun Timarissa myytiin muiden joukossa just sävy sävyyn sopivia nappeja 1,49 paketti (Punahilkan takkia varten ostetut maksoi saman verran 1 kpl).

Ja Finlaysonin kaavalla tehty mekko vanhasta anoppilan verhosta, joka oli miehellä kun muutettiin yhteen. Verhona ei enää mahtunut sisustukseen, mutta mekkona jatkaa elämänsä.
Ohjeessa oli vetoketju takana, mutta kehitin neppilistan etten ja oli ajatuksena laittaa sisäpuolelle vielä trikoisen "imetyspaneelin", mut se jetenkin käi matkalla pois. Toisaalta toimii ihan niinkin, kun imetysliivit antaa tarpeeksi suojaa, enkä ole sellaista "anteeksi, mä tässä imetän piilossa" -tyyppiä. Imetys on maailman luonnollisin asia ja jos jolla on sen kans ongelma, saa katsoa muualle.

5 kommenttia:

 1. Siis wau! Tuo takki on UPEA! En ihmettele, että olet tyytyväinen. :) Joskus vaan kannattaa tapella. Ja mekkokin on hieno. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno takki!!! Ja tuo mekkokin on ihanan kesäinen!

  VastaaPoista
 3. WAU! Upea takki ja mekko. Sopii sinulle todella hyvin =)

  VastaaPoista
 4. Oh wow! Your jacket turned out just stunning! No wonder you are so happy! I love it, love the color, you look so beautiful!!! :)
  Best, LS x

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista. Thanks for your comments.

  VastaaPoista

kiitos palautteestasi