lauantai 14. heinäkuuta 2012

Pari pikaommellusta

Muutama viime päivä on ollut varsin tehokasta ompelemiseen suhteen. Mies ja esikoinen mummolassa melkein kokonaisen viikoin ja äitini auttaa täällä pikkuisen hoidossa. Olen tyytyväinen ennen kaikkea siihen, että oon päässyt käyttämään aika paljon kankaiten jämiä eikä ne pyöri nurkissa :) On nimeittäin aika pihi heittää mitää tilkkuja pois ja niitä on kertynyt pikkusen iso kasa joka laatikon ja pussin pohjalle.
 Hame itelle. Tein jo imetysmekon ja pipoja siitä ja jäi pieni pala. Aika korkea, mut kapea. Niin taitoin vaan kahtia ja resoria ylös. Ja kiva hamonen tuli. tykkään. Laiskana vaan saumuroin helman kapealla tikilla., mut tässä se menettelee todella hyvin. (omepelukoneessa oon nyt siniset langat, kun ompelen takkia ja se on pikkusen pitempi projekti enkä viitsi vaihtaa niitä lankoja, kun sen on niin ärsyttävää)
Äidille ompelin hameea raidallisesta trikoosta ja siitä jäi semmoinen pala. Käänsin sen poikkisuutaisesti ja loistava tunika/mekko oli hetkessa valmis. Ihan taas suoraan vaan reunat saumurilla, alas ja kaulaan resorin ja kädentiet kanttasin trikookaitaleilla. Mukava, nätti ja tykkään taas :) Kyl sitä jaksaa kun inspis iskee.

Lisää tulossa...

2 kommenttia:

kiitos palautteestasi