maanantai 14. lokakuuta 2013

Tehokas lomapäivä

Pidin viime perjantaina vapaana ja olen ottanut sen ihan iisisti ja harrastuspäivänä. Lapset päiväkotiin aamulla, rauhallinen kahvikuppi ja sitten leikkomaan kankaita tuleville laneille (paikallisen FB:n ryhmän järjestämälle yhteiselle ompelutapahtumalle). Tällä hetkelle mulla on jokin tehovaihde ompellusten suhteen, tekee vaan mieli tuhota mahdollisimman paljon kankaita (ehkäpä tässä taka-ajatuksena se, että saisi sitten mahdollisesti ostaa uusia, mutta tällä hetkellä yritän oikeasti pitää ostohalut minimissä).  Sain myös pari vaatekappaletta ommeltu.
Ensin teitenkin itselle (ja miehen ottamat kuvat olivat niin lihavia kaikki, että oli pakko kuvata taas itse) huppari ihanasta Riemukukasta ja pipo omenakukka-nueloksen jämistä.


Hupparin pohjakaavana (ei se oikeastaan ole huppari, kun ei ole huppua) jokin OB:n raglanhuppari, tietenkin taskuilla ja kaulukseksi semmoinen oma viritelmä. Pipo saksittu mittanauhan kanssa ja erittäin onnistunut yksilö, piti vaan todeta, että neljäsakarainen? malli ei sovi yhtään, kuusi niitä pitää olla (mikä se kärkikavennusosien nimi olikin).

Kullalle sitten liivi ja pipo
Kuvauksen jälkeen leikkasin tästä helmaa vähän pois ja lisäsin samasta valkoisesta trikoosta alas kaitaleen, vähän liikaa neulos lörpahtii. 

3 kommenttia:

kiitos palautteestasi