torstai 10. lokakuuta 2013

Jotenkin vaan kaikki onnistui

Olen edistynyt. Osaan ostaa kangasta just sen verran, että jää pintä silppua kun on vaate leikattu. Tämä kangas oli just niitä, jotka sytyttävät vasta livenä nähtynä, ja niin tässä tapahtui. Edellisissä Majanpuun pankojaisissa tarttui tapettia mukaan ja se riittii just ja just pitkähihaiseen pesutoppiin (ajatuksena kai oli silloin kesällä hihaton toppi, mutta näin se palvelee pitempään, kesää kun ei kuitenkaan mikään ylipitkä aika Suomessa ole). Ja sanokkaas muuta, mutta joskus vaan menee nappiin. Toista kertaa ompelin kaksoineulalla, se sujui jo hyvin (muutama satunnaishyppytikkiä lukuun ottamatta, mutta olen vielä niin haltioissaan uudesta taidosta, etten jaksa välitä :))))))
Ja ensimmäisen kerran käänsin kaula-aukon framilonilla, kiitos Kukka ohjeesta.
Leikkasin illalla palat ja aamulla ennen töitä surrattelin kasaan, meinasin myöhästyä, mutta kun uusi paita piti saada päälle :)


Tapettitrikoo Majapuulta, kaavaa jokin SK kavennettuna vyötäröstä ja pidennettynä.

6 kommenttia:

 1. Tää on tosi kiva :) Mullakin odottelee vielä tuo tapettitrikoo ompelua, mutta se on nyt puolen vuoden laatikossa makoilun päässyt pöydälle odottamaan, olisikohan sen vuoro jo seuraavaksi?
  Niin ja 2-neula on ihan parasta, mäkin alkuun kikkailin milloin mitenkin nuo tikkaukset, mutta sitten kun sain viimein 2-neulan toimimaan, niin elämä (tai ompelu :)) helpottui huomattavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää värin on jotekin niin mun ;) Piristää ja sopii mun iholle (ainakin omasta mielestäni). Ja joo, en kyllä voinut kuvitella sitä kaksoinneulan ihanuutta, ennenkin kun se rupesi toimimaan. Katotaan, tuunko seuraavaksi kirjoilemaan, kun ei mikään onnistu ;)

   Poista
 2. Nää sun kaikki ompelukset on niin onnistuneita, että ihan vihreenä katselen ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta ei ne todella kaikki ole sitä. Monesti kiroilen, kunei taidot kohtaa visiota :)

   Poista

kiitos palautteestasi