sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Housutehdas

Esikoinen yhtäkkiä kasvoi lähes kaikista housuista, niin päätin käyttää tilanteen hyväksi ja päästä kaikista (no kaikista se on kai mission impossible, mutta jos edes vähentäisi) kangasjämistä, josta vielä saa  muuta kun tilkkumateriaalia.
Tälläinen kasa oli tuhottavana ja leikkasin tästä 9 housut. Osa on edelleen osissa, mutta näitä on kerennyt surratella yhteen.
 Kotikolon Emmin leikkamat housujen osat kotiutuivat meille, lisäsin taskut ja resorit Majapuun joustofroteesta.
 Oman hupparin jämät, raitaresori Majapuulta ja Angrybirds nauha salaisesta paketista. Samanlainen nauha muuten edellisissäkin housuissa. Lapset ovat ihan myytyjä kaikille AB-kamalle, niin oli pakko laittaa. Nuorempi kutsuu niitä vauvoiksi, nyt hänellä on vauva-housut.

 Naapuripojalle tähtihousut raitaresoreilla, näköään mieleiset. Tämä on tehty kiitokseksi hiusleikkuusta :) Rakastan tällaisia vaihtoja, kun ei tarvitse työtäni hinnoitelle. Toinen tekee mitä osaa ja minä kans. :))))

 Ja tietenkin lisää böördsejä.


 Töyhtö on sellainen irto, pitää vielä ehkä parilla pistolla laittaa se kiinni, niin että pysyy ylhäällä. Nämä päällä mentiin nukkumaankin, äidille paras palkinto.

4 kommenttia:

 1. Oot ahkeroinu, oikein housutehdas :D Ja tuo böördsi on valtava :D Voin kuvitella et meidänkin pojat tykkäis!

  VastaaPoista
 2. Olipa ihania värejä! mikä kaava käytössä, kun näyttäisi lapsesi olevan hyvin saman muotoinen kun meidän tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko tässä melkein kaikissa se OB:n Forest Path ilman saumavaroja (kun alkuperäiskaava ei ole joustaville) ja yhdistin vaan se kaaroke alaosaan, kun ei se välttämättä joustiksessa tai velourissa näytä hyvältä. Ja collegeen tein sen kaarokkeenkin, kun ne violetit ovat muutekin palapelihousut :)

   Poista

kiitos palautteestasi