tiistai 30. lokakuuta 2012

Dinoja ja raitoja

Voitin Facebookin Ompeluelämän synttäriarvonnassa metrin trikoota Pieni hattutehtaalta. Sain itse valita ja valkkasin tän söpön dinotrikoon esikoisen avustuksella. Nyt raaskin sen leikata ja mitä muuta teinkin kun jumpsuitin ja Little Lambin (mä oon vaan niin laiska piirtämään kaavoja ja muutenkin, tuntuu turhalta piirtää pojille eri kaavoja, kun ne kaikki on aika samoja, kun tytöille taas on niin monta vaihtoehtoja)

 Little Lambiin tein aika reippaasti muutoksia, levensin itse paita, lyhensin hiukan helmaa, lisäsin hupun ja muutenkin tein siitä vuorellisen hupparin (viskoositrikoota sisällä ja kiinnitys nepeillä). Jumpsuitissa pidensin lahkeet ja lisäsin vähän pituutta vartaloon. Jätin kanttaukset ja lisäsin vuoren. Se on muuten hämmästyttävää, kuinka paljon helpommin tekee sen vuorellisen, vaikka luulisi asian olevan toisin. Mutta paljon vähemmän jouduin taistelemaan vetskarin kanssa ja muutenkin loppuntulos on paljon siistimpää.
Voittajafiilis taas :)

Ainoa tässä jäi harmittaa, että hupparissa tein nappilistan reunoihin resori"tereen" ja ilmeisesti venytin vähän liikaa, kun se jää vähän rypylle. Toivon mukaan venyy vähän käytössä.

Raidallinen trikoo Jätti-rätistä, resori kangastukusta.
1 kommentti:

  1. Vuorittaminen tosiaan tuntuu paljon isommalta 'möröltä' etukäteen. Tosi kiva huppari ja jumpsuit. Mulla olis suunnitelmissa muutama jumpsuit, kun ovat tosiaan niin helppoja pukea, O kun on ruvennut vastustamaan pukemista.

    VastaaPoista

kiitos palautteestasi