tiistai 14. elokuuta 2012

pehmopalikoita

Olen kankaattomalla ja langattomalla kuukaudella (eli en osta kankaita eikä lankoja ja tarkoitus on tuhota mahdollisimman paljon edellämainittuja). Se tuhoaminen on ollut jotenkin kauhean haastavaa, parhaani mukaan yritän kestää sen ostamisen kieltoa (olen retakhtanut vaan kerran, kun Lankamaailma avattiin Turkuun ja kävin tietenkin ekana päivänä siellä, mut pysyin tiukassa 10 € budjetissa), mutta ompeluun en saa aikaa... Ja sit keskityn sellaiten tilkkujen tuhoamiseen, ne ärsyttää, kun kaikki korit on silppua täynnä, enkä tietenkään voi mitään heittää menemään.
Mut tässä on pienen tilkkutuhoamisoperaation tulos:
 Kaks alimmaista ovat ihka tuoreet, sydänpalikka on tehty aikoja sitten, siinä oli muitakin kuvioita, mut kun sen ihan ekana, niin kuviot olivat ihan vinossa, niin purin ne pois. Ehkä kirjon jotain tilalle jos jaksan. Päällimmäisessä erilaisiä autoja. Sisällä on kulkuset ja herneillä täytettyjä yllätysmunien muovimunat. Noppapalikkoiden seuraksi jossain harmaassa tulevaisuudessa voi valmistua jokin iso pelimatto, vaikka Kimblen mallisena...

7 kommenttia:

 1. ihania :) jori sai lahjaksi syntyessään kolme tuollasta, niissä on sivuilla pari numeroa ja pari kirjainta, sitten peiliä, rapisevaa lintua, kulkusta. ihan huiput olleet kaikkien lasten mielestä!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihania! Hui ko riittäs kärsivällisyys itteläki näperrellä tuomosia :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja! Mä just mietin mitä teen tolle "leikkuusilppu" läjälle..

  VastaaPoista
 4. Vautsi, onpa kivan näköisiä! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat! Jos vaan itsekin ehtisi/jaksaisi vielä näperrellä...

  VastaaPoista
 6. wow, kunpa itsellä olisi kärsivällisyyttä tehdä tuollaisia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Pojat kyl tykkää niistä tosi paljon. Mulla on vielä kuudelle palikalle pehmustetta, jos joskus vielä innostuis. EI ihan heti :)

  VastaaPoista

kiitos palautteestasi