tiistai 3. huhtikuuta 2012

Keskeneräiset

Yritin ottaa kuvan keskeneräisistä töistä, että pystyy vähän seuraamaan, miten ne edistyy. Nää on vaan eri paikossa odottamassa parin rivin tekoa aina kun on mahdollisuus.

Vähän huono kuva, mut kun valoa on niin vaikea saada. Täs on pari puuvillasta  pipon alkua, mulle ja vanhemmalle pojalle. Itse asiassa, tein jo pojalle kerran sen pipon, mutta se kutistui niin paljon pesussa, että menee ehkä juniorille. Joogasukan alku Novitan Polusta, tähän vaan kiinnostus meinaa loppua kesken, on niin ärsyttävä lanka neuloa, vaikka lopputulos onkin kaunis ja pehmeä. Sitten Wavy Sock jostan villa-puuvillasekoitenlangasta, joka löytyi Jätti-rätistä hintaan 1€/50 gr. Siitä tulee mukavan ohut kevät sukka.
Sininen on taas ensimmäinen huivikokeilu, otin halvempaa lankaa tohon, Novitan Kotiväki ja näköjään pitsikuvion teko multa onnituu ihan hyvin. Tätä huivia tehdään vaan melkein ainoastaan silloin, kun nuorimmasta laitetaan nukkumaan :)

Ja tässä on keskeneräiset ompeluprojetit: äidin äitiyshousut muuttumassa poikien housuiksi ja isin jussi-pyyhe muuttumassa vaipoiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos palautteestasi