sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Salaiseni

Yhden ihanan facebook-ryhmän temppaukseen olen viimeaikana osallistunut. Ideana oli lähettää salaiselle ystävälle noin 10 € arvoisen kangas/tarvikepaketin ja vastaavasti joku lähetti mulle. Paketin sisällöstä piti ommellla jotain ja dokumetoida tuotokset. Vähän jänniti, kun olen yleensä aika saamaton pakollisissa tehtävissä tai just niistä määräajoissa, kun aina menee yli kun inspiraatio ei suostu tulemaan millään. Sain kuitenkin lähetetty oman paketin aika ajoissa ja sellaisen sitten minä sain.
Noshin mäyrä-trikoota. jota mulla ei ollut, Angry birds- ja robotti-nauhat, Rakkaudella tehty -merkki ja kortti. Siinä vaiheessa muistin, etten laittanut omaan korttia, vaikka tarkoitus oli, kortti vaan jäi pöydälle lojumaan. Idea tuli heti, pojille tästä setit, toteutus vähän hidasteli, mutta TÄDÄÄ:

Kuvat tarjoaa vaihtelua muiden blogien nauravien lasten kuville, isommalla pojalla oli jokin kuikku-en tiedämitämuttaitken-itku-kohtaus.
Housuihin molemmille aplikoitu sellainen pikkusen täytetty koira tilkusta. Mäyrä-kangasta jäi vaan silppua jäljelle. Housut EK:n palalaarista löytyneestä farkunvärisestä velourista., josta meinasin jo luopua, koska ei millään nähnyt sitä vaatteena, mutta tähän se sopi kun nenä päähään.
Hihojen aita-trikoo kans EK:sta, housujen taskut kantattu sillä myös, muut resorit Majapuulta.

6 kommenttia:

kiitos palautteestasi