torstai 5. syyskuuta 2013

Lohikset ja tähdet

Onhan välillä kiva ommella jotain hillitymmän väristä eikä aina sitä turkoosia, limeä, oranssia, violetti ja ja ja... Lempiväri muuttuu lähes viikottain, yksi on kuitenkin pysynyt varmaana, pinkkiä tässä blogissa tule näkemään, yhtenä poikkeuksena siskon- ja kummitytölle  satunnaisesti ommeltavat.

Majapuulla repesi pikkasen käsistä avoimien ovien aikna, mutta vasta nyt sain ensimmäiset kankaat leikeltua (syynä remontti, ompelujumi, pursuava vaatekaappi ja KyJy-projektit). Onneksi lapset aloittivat päiväkodin ja vaatteisiin tarvitaan pikkusen täydennystä, kun pakko olla varapukimet.

Samisteluhuparit Majapuun lohikäärmestä, tähdestä ja raitatrikoosta. Isomman hupparin harmaa resori, joka muuten sopii just ehkä melkein myös sieltä.

Isommassa hupparissa kaavana Be carefull out there 104 ja pienemmässä (joka ei varsinaisesti ole huppari, kun huppua ei ole) Little lamb kokoa 86.

Itse kaavan en ole tehnyt muutoksia, mutta lisäsin jonkin verran yksityiskohtia.
Sovituskuva on nyt vaan pienemästä, koska isompi huppari jäi panttivangiksi päiväkotiin :)
 Tähtineulosta riitti vielä nippanappaan huosuihin, jouduin toki lisäämään vähän harmaata collegea. Mutta kivat yksityiskohdat siitäkin tuli, tykkään. Ja kun housuissa/paidoissa pitää jolla molempien mielestä taskut, niin nekin tein.

 

8 kommenttia:

 1. Hienot setit!

  Olinkin suunnitellut pojalle hupparia ja tähteä löytyy kaapista...ei ole vaikea näiden kuvien jälkeen päätyä tekemään samantyyppinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne sopii hyvin yhteen, Majapuulla vissi olikin ideana, että nää tähdet kävis lohisten ja kitaroiden kanssa

   Poista
 2. Kivoja huppareita ja tähtipöksyt on tosi nastat!

  Multakin löytyy samoja kankaita ja olis tarkoitus yhdistellä vastaavasti. Paits tota raitatrikoota mulla ei kyllä oo. Pitäsköhän Majapuulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se raita sopiikin tosi hyvin niihin ja piristää, muttei tule liikaa

   Poista
 3. Tuo harmaa tähtineulos on kyllä herkku. Makeet setit! :-)

  VastaaPoista
 4. Kivoja vaatteita!
  Haastoin sinut blogihaasteeseen!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän kiva setti. Mie en ole uskaltanut käyttää neulosta housuiss, kun pelkään polvipusseja. Ehkäpä pitäisi rohkaistua tässäkin.

  VastaaPoista

kiitos palautteestasi