maanantai 3. joulukuuta 2012

Vaatetusta kakaroille

Aika perusvaatteita on tullut tehtyä, pojilla on yleensä vaan se muutama luottokaava ja sillä mennään. Esikoisella se on Little Lamp muokkauksineen (hiha leveämmäksi ja pidemmäksi) ja tullut testattua myös Mannia (OB 6/2012) Sekin ihan passeli peruspaidaksi.
Housujaavan muokannut tosi paljon jostain OB-kaavasta, aluperäistä on varmaan ainoastaan haaralevennykset.
Tähtivelour Royal-kestoilta, yksivärinen itsevärjätty Jätti-rätistä, raidallinen resori ja rengasvetskari myös sieltä.Kaavana sama Manni (ilman sitä kaulusta) ja Autokorjaamo-joustis Majapuulta.
Littele Lamp ja trikoo Piopiolta
Ensimmäistä kertaa kokeilin tällaista huolittelua ja kyllä paljon siistimmältä näyttää, vaikka pikaommelluksen jälkeä tämäkin.
Tätä norsutrikoota oli pakko ostaa, vaikka en tiennyt tykkäänkö kuinka paljon, mut kun edullista oli :) Ainakin yöpuvuksi aattelin menevän. Mutta poika ihastui heti :)) Ja hoki pari päivä, että norsupaita pitää saada ja nimenomaan sitä punaista.
Sovituskuvia on taas sitä omaa laatua, kun 3-vuotias haluaa aina katsoa kuvaa, ennen kun se edes otettu.


Ja koska tykkään poikia samasitella, niin valmistui tuttu ja turvallinen Jumpsuit kuopukselle, vähän lisäsin selkään ja lahkesin pituutta, jos jaksais seuravaakis pirtää vaikka isomman koon (kaavojen piirtäminen on kun kaikkien lempihomma).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos palautteestasi