lauantai 15. joulukuuta 2012

Itselle supermukavaa ja kullalle tarpeeseen

Kun mukavuuen tunne on se tärkein, piti jo pitkään ommella jumpsuitin itsellenikin. Nyt viimeikin sain koeversion ommeltua ja niin kun jo moni blogimaailmassa todennut, ihan yksinkertaisesti kauhean ihana se on. Ja kotiäidille ehdoton :)
Kaavana muokattu aikankin hihojen osalta SK-n kaava (en nyt muista numeroa) ja college Jätti-ratista ja Kontista. Tähtitrikoo Piopiolta.
Kuva on omaa laatuaan, mut parempia ei ole luvassa, kun on talvi, kuva otetaan heti,  kun vaate on valmis, muuten jää kuvaamatta, kun meillä joutuu pyykkiin keskimäärin puolessa tunnissa ja parempaa kameraa ei ole tulossa :(
Isompi kulta oli menossa ostamaan pitkiä kalsareita, mut vaimo kielsi, äkkiä nyt sellaisia tekee. Niinpä käytiin naisten s-kokoisten leggereiden kaavaa tooooooosi reiluilla saumavaroilla ja lisäsin vaan "munapussin". Mies kiittää ja kumartaa. Muuten tulee lisää niitä, kun on helppo, nopea ja saa miehille kerrankin vähän hauskoja kankaita käyttää :)

Ja esikoiselle pari Pikku mies -boksereita tilkuista (OB:n kaava). Joustfrotee on muuten tosi hyvä materiaali varsinkin noin talvella.


1 kommentti:

  1. Onpas kivoja kalsareita miesväelle ja varmaan mukava one piece itselle;)

    VastaaPoista

kiitos palautteestasi