lauantai 2. kesäkuuta 2012

Neliöliina
Matkalle lähdetään ja kantoväline oli pakko tehdä kun nykyisten kuosit ei oikean enää nappaa. Siksakis-blogista vähän apua mittoihin ja sellainen syntyi. Meinasi vaan mennä hermot tikkauslangan kanssa, kun puuvillaisella vielä jotenkuten pystyin ompelemaan, mut polyesterinen heitti koko ajan ihan hirveetä hyppytikkiä. Onkohan jotain salatietoa senkin ompelemisessa? Ratkoin lopussa kaikki tikkaukset ja tikkasin ihan peruslangalla, uskon, että kestää.
Kankaat Finlaysonilta ja Eurokankaasta.

4 kommenttia:

 1. Tosi kivalta näyttää! Mä en oo koskaan tikkauslangalla ommellut neliöita/reppuja/rengasliinoja, eikä mun näkemissä ostorepuissakaan ole tehty tikkauslangalla. Kun tekee tavallisella langalla vahvistusompeleita niin varmasti kestää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kestänyt hyvin ainakin toistaiseksi.Oli number one pakkaamisessa mukana ja täysin oikeutetusti. Kun iso veli väsähti, hän siirtyi rattaisiin nukkumaan ja pikkumies nautti toisista päikkäreistä tai nähtävyyksissä liinassa

   Poista
 2. Ihanan pirteä :) Mulla olisi Pinjan ajalta edelleen keskeneräinen reppu ;) Jokohan tälle kyytiläiselle saisi sen valmiiksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä keskeneräisiä! mulla on niitä vai kuinka paljon. Äsken sain Matsulle vielä Miksun aikana leikatut vaipat jotenkin valmiiksi :) Toivottavasti ei tarvitse ihan heti hommata kolmatta, et saisi sille keskeneräiset valmiiksi

   Poista

kiitos palautteestasi