sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Kesäistä ja ei

Nyt on palattu arkeen hetkeksi. Ollaan oltu koko perhe vierailemassa kotikaupungillani Pietarissa, minä ja pojat kolme viikkoa ja mies viikon verran. Paljon on nähty ja juhlittu sukulaissynttäreitä (Venäjällä kun se on tärkeä juhla ja pöydällä istutaan monta tuntia). Olen myös saanut mummon vanhoja kankaita ja muline-lankoja kokonaisen ison matkalaukun enkä vielä edes katsonut niitä tarkasti läpi. Ties mitä aarteita sieltäkin löytyy... Lankavarastoni on täyttynyt kans kiitettävästi, olin kun lapsi karkkikaupassa ja jeesus se on edullista verattuna Suomeen hintoihin.
Tulihan siellä vähän neulottu: sain monta kuukautta odottaneen kukkahuivin valmiiksi ja se lähtikin jo lahjaksi tädille.


Lanka: Novita Kotiväki
Puikot: 2,75
Malli: Kellokukka ( ravelry )
Olen huiviin aikaa tyytyväinen, sitä tuli sopivan rento ja kevyt kesäksi.

Samalla tein tädille myös sukat, tosiaan nekin rupeaa olemaan kesäistä vaatetta noilla kelilla :)


 Lanka: Zettl Sirmione
Puikot: 3 mm
Malli: Vine Lace socks kirjasta Socks, Socks
Sukat lähtivät lisälahjaksi ja kiitokseksi mökkimajoituksesta. Luovuin niistä huokaillen, niin kivan tuntoiset olivat. Näin halvaksi langaksi (1€/50 gr, Jätti-rätti) se oli tosi mukava. Tykkäsin aika paljon, pitääpä tehdä ittelleni tosta langasta jonkinmoiset sukkaset. Hyvin erottuu pitsikuviokin, vaikka lanka on niin kirjava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos palautteestasi