tiistai 15. toukokuuta 2012

omoeluseuran tuotokset, osa 2

Sain viimeinkin viimeistelty olisko 3 viikkoa (tai jopa peräti 4) sitten aloitettuja asuja ja tykkään. Löysin kirpparilta 4 90-luvun Modaa ja kaavat ovat sieltä, pienillä muokkauksilla. Huppumekossa jätin vetskarin pois ja hupparissa siirsin sen eteen. Toisaalta jos teen lisää noita haalareita saatan jättää vetskarin pois myös, kun trikooiset menee päällä muutenkin.Poikien paidat


Kaava Papana Ottobresta (4/10 ?) ja koot 68 ja 92. Kavensin ton isomman kun olen tottunut, et Ottobren kaavan ovat usein liian leveät, mut tää ei ollut ja paidasta tuli turhaan tiukka. Pitää laittaa kaisteleen sivuihin, kun ehdin.

Ja yes, sain saumurin toimimaan, se kuitenkin toennäköisesti lähtee huoltoon, kun olen löytänyt sen vian: vasemman neulan lanka ei pysyy kiristyslevyjen välissä jostain syystä ja hyppää sieltä pois. Jos pidän kädellä kiinni, jälki on hyvä. Innostuin kokelmaan ja surrautin hetkessä poijalle kotihousut. Idea on Inkeliinan blogista ja materiaalina flanelipaidan loput (sama jostain tein ne vaipat).
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos palautteestasi