maanantai 19. marraskuuta 2012

Isin lahjuus

Viime tingassa tein miehelle isänpäivän lahjan, kun pojat ovat "tosi hyvin" antaneet ompelurauhaa. Suunnitelmatkin ovat muuttuneet matkan varrella ja lahjaa yksinkertaistin rankalla kädellä. Niin kun sanotaan, matala aita on minun lempipaikkani :)
Lahjana olin ajatellut kaikille kolmelle miehelle pipo samasta kankaasta, niin voivat samistella, mut poikien pipoista on tullut liian pieniä, niin on saanut vasta esikoiselle ommella uuden. Mut iskä sai omansa ajoissa ja oli tyytyväinen. Isompi poika lahjoi myös itse maalamalla mukilla (ovat tehneet puistotätien kans :))

Kuopukselle yksi jumpperi ohessa. Tuttu kaava jo, niin valmistuu suht nopeasti. Tätä trikoota oli aika haasteellista ommella, kun on tosi ohutta ja rullantuvaa, mut kiva tuli.

Marimekon trikoo Facebookin kangashamstereista, resori kangastukusta ja vetska kirpparilta. Rintaan ja selkään aplikoin palloja ja hihoihin tähtiä vähän piristämään. Hihoissa ja lahkeissa resorina toimii raidallinen trikoo, pelastin senkin tilkkupussin kirpparilta.

1 kommentti:

kiitos palautteestasi