sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pakon edessä

Joskus on vaan niitä juttuja, jotka ei edes aikaa vie, mutta jotenkin ajatuksena kivalta tuntuva projekti kestää ja kestää aloittaa. Nyt otin itseni niskasta kiinni ja päätin, että nää on tehtävä. Ensimmäinen ommellus oli suunnittelussa jo varmaan yli vuoden, Salama McQueen pussilakanat pojille, kangas oli kaapissa vaikka kuinka pitkään. Kahdeksi pussilakanaksi sitä ei riittänyt, niin toisella puolella Finlaysonin omppupuuvillaa (sekin oli siellä marinaadissa jo tovin.)
Peitoiksi leikkasin täyskokoisen peiton ja saumuroin vaan reunat.Toinenkin pakollinen ommellus on valmistunut. Ralliraita ei oikein puhuttanutkaan minua, mutta jotenkin en raaskinut luopua. Keltaisesta tulikn jo yhdet housut (epäonnistuneesta mekosta), mutta vihreä odotti. Kaksi vuotta tässäkin vissi meni.
 


Vuoritetut kylpytakit, isommalle riitti vihreätä, pienemmän kylpytakki on aikamoinen palapeli. Raidat joskus tuli Pehemiältä, rengasvetskarit Roylilta ja vuoren ohkainen joustofrotee pelastettu Kontista.

2 kommenttia:

  1. Eihän kaks vuotta vielä oo mikään aika marinoida kankaita... Hienot on pussilakanat ja kylpytakit. Mäkin olen noille kylpytakkeja suunnitellut jo pitkään.

    VastaaPoista
  2. Ihanat pussilakanat ja kylpytakit! Tykästyin tohon pienemmän palapelikylpytakkiin!! :)

    VastaaPoista

kiitos palautteestasi