lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ipadille suojaa.

Sain mieheltä joululahjaksi tämmöisen lelun (oon ollut tosi kiltti) ja sille tietenkin piti tehdä jonkin näköisen pussukka/kuorisysteemi. Yleensä kaikki, joka vaatii suunnittelua, kestää multa, koska silloin kun aivot toimii, ei ole aikaa, kun taas on aikaa, yleensä on jo niin väsynyt ja ja ja. Eli nyt meni melkein viisi kuukautta, kun  tämä on ollut to do listalla. No eilen ompeluseurassa eli laneissa, päätin, et nyt tää tehdään. Aikaa ei todellakaa meni paljon.

Ideoita olen napannut Pinterstistä, en muista tarkkaan mistä, mutta sieltä löytyy muutama tutorialikin noihin. Tässä mallissa on hyvä se, että Ipadia ei tarvitse ottaa pois, vaan se toimii "kirjana".

Kankaisiin ja tarvikkeisiin en mennyt yhtään rahaa, kun kaikki oli löytynyt jämälaatikosta. Sisällä ohuehko pahvia (oli yhden ompelukirjan sivujen välissä) ja vatiinia pehmusteena.

3 kommenttia:

 1. Upea!!
  Sain tästä lahjaidean äidilleni, joka osti vähän aikaa sitten ipadin ja on tuskaillut kun suojaa ei ole. Äitienpäiväkin sopivasti tulossa :)
  Koska teen lahjaksi niin onko mahdollista saada tuon valmiin suojan mittoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Se on 21*26 ja noin sentin paksu (laitoin sellaisen kapean kartonkikaitaleen taiteeseen), voi olla sentin puolen vielä isompi.

   Poista

kiitos palautteestasi