lauantai 23. helmikuuta 2013

Kankaattoman saldo tähän asti

Helmikuu on mulla kankaaton kuukausi taas, toki voi maaliskuukin olla kankaaton ainakin varaton puolesta (jollakin toki on paljon isommat, mut itselläni nyt tuntuu, että niitä kankaita on joka laatikossa) ja isommaksi projektiksi tillkojen tuhoilu. Niistä ehkä tulee vielä jotain, leikellut olen ahkerati ja järjestänyt. Se iso päivä ehkä joskus koittaa, kun saan se päätökseen, mutta toistaiseksi olen vaan tehnyt lisää tilkkuja ;)

Isommalle pojalle peruspaita Little Lamb kaavalla hiukan levennetyillä ja pidennetyillä hihoilla.


Hipot Kestovaippakaupasta, resori ties mistä. Paita on niin ryppyinen, kun joutui sovituksesta heti pesuun, niin en tietenkään jaksanut silittää (en muuten silitä lähes ikinä, inhottava homma).

Isommalle myös Jumpsuit taas. Kokemuksesta lähdin pidentämään selkää ja lahkeet, ja selkää pidensin vissi vähän liikaa, kun tuli haaremijumpperi :)

 Autokorjaami Majapuulta ja onnistuin kohtalaisesti tässä kanttamisessa ja vetskarin ommellussa (hitto kun vihaan niitä kanttausksia, mut hienolta ne näyttää kun hyvin tehty).

Pienempikin sai oman jumpperin isommassa koossa (kaavaa käytin samaa, mut lisäsin pituutta ja reilut saumavarat, niin hyvin onnistui isompi koko ilman ylimääräistä piirtämistä ;), arvatkaa inhoanko sitäkin)Sovituskuva niin hyvä kun voi ylivauhdikkaasta yksvuotiaasta ottaa :)
Maasturivelour Kestovaippakaupasta ja resori EK:sta. Samoin kun edellisessa jumpperissa tikkasin kanttauksen hunajakennolla eikä resori kupruilee nyt.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos palautteestasi