keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Jumpperi ja little lamb

Kun isompi poika on saamut jumpsuitin, pitihän sellainen pienemmellekin vääsätä. Ja voi jukra niitä kanttauksia, meni purkuun muutamaan otteeseen, mut lopputulos on silti aika kaukana täydellisestä. Mutta siedettävä. :)
Se on niin söpö pikku miehen päällä, että varmasti käytetään :) Kuvat on vähän semmoisia epäonnistuneita, eikä parempia kerennyt ottaa, kun herran minä haluan syödä itte ja pyörin syöttötuolissa niin, että puuroa on korvien takanakin toimesta kysyinen puku on nyt pesussa. Raitaveluor Jätti-rätistä, resori kaverilta ja vetoketju kirppatilta.

 Pukua tein viikonlopun aikana, kun miehen hoidettaessa lapsia, sain luksusaikaa ompeluseuran muodossa, kiitos kaikille osallistujille piristävästä seurasta.
Kun tohon pukuun upposi melkein neljä tuntia (josta varmaan 3,5 kanttaukseen ja vetoketjuun), niin piti ommella jotain helppoa ja nopeeta eli Little lambin koossa 98 esikoiselle.


Jeeppi-veluor facebookin kangashamstereilta, harmaa Jätti-rätistä ja resori Kangastukusta. Poika tykkää paidasta tosi paljon :)2 kommenttia:

 1. Kyllä se siinä harjoitellessa alkaa sujumaan, malttia ja nuppineuloja vaan paljon. :D En tykännyt tuosta kankaasta ku joskus jättiksessä sitä näin, mut näin vaatteena onkin aika kiva.
  P.S Bloggerin sanavahvistukset on tosi hankalia, suosittelen ottaan käyttöön kommenttien vahvistamisen sen sijaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai onko mulla sellaiset käytössä. no menen poistamaan heti, kun itseä ärsyttää tosi paljon ne

   Poista

kiitos palautteestasi