maanantai 31. maaliskuuta 2014

Mitä tulikin tehtyä viime aikana

Aika paljonkin, mutta en ehdikään kuvata, ennen kuin on jokin tahra ja pesun menee. Eilen ompelin pojille samisteepparit, niin sovitukseksesa toiselle kävi pissuvahinko ja paita siirtyi pyykkikoriin odottelemaan. Itse on kyllästynyt niihin samoihin kaavoihin, mutta ei jaksa etsiä uusia kaavoja/ideioita. Melkein väkisin aina komentaa itseään koneen ääreen. Positiivista tässä on se, että ainakin tilkkulaatikko sai kyytiä rättien ja erikokoisten tilkkupeiton blokkien muodossa.


Majapuun omenakukka ja Jättiksen musta trikoo pääsivät taskumekoksi. Alaosassa myös laksoksia, niin tulee tilaa peffalle :) ja saa sellaisen "tulppaani"mekon. Joku nyt vaivas mun ompelukonetta, se ei yhtään suostunut tehdä tikkiä, niin kaikki mahdolliset käänteet tehty saumurilla. Kaava tässä on sama vanha trikoomekko, johon saksin itse sen alaosan.



Ja rakkaat neulokset... Yksi taas pääsi hupparikis, maailman mukavin vaate. Tällä kerta hupun tilalle pystykaulus jättinyöreillä (köysillä). Ihaaaaaaaaaaaaaana turkoosi...

1 kommentti:

kiitos palautteestasi